Tortul Madeira al soacrei mele
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă tortul Madeira al soacrei mele. Această rețetă face 10 porții cu 490 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tortul Madeira al soacrei Nigella Lawon, Tort Madeira, și Tort Madeira.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Crema de unt și ceașcă de zahăr, și se adaugă coaja de lamaie.
Adăugați ouăle pe rând cu o lingură de făină pentru fiecare. Apoi amestecați ușor restul de făină și, în final, sucul de lămâie.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Presărați cu zahăr (aproximativ 2 linguri ar trebui să o facă) pe măsură ce intră în cuptor și coaceți timp de 1 oră sau până când un tester de tort iese curat.
Scoateți-l pe o grătar și lăsați-l să se răcească în tigaie înainte de a ieși.
Îmi place un tort bun de semințe de modă veche; dacă și tu, adaugă câteva lingurițe de chimen în acest aluat. Pentru o prăjitură cu semințe de mac cu lămâie, adăugați sucul unei alte jumătăți de lămâie și o lingură sau două de semințe de mac. Și odată am dat peste o curiozitate scumpă, dar tentantă: căpșuni mici uscate. Am mărit lichidul la sucul a 2 lămâi și am împăturit aproximativ o cană de căpșuni. A fost un experiment cu succes.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;