Tortul galben de bază al lui Scottley

Tortul galben de bază al lui Scottley
Scottley's Basic Yellow Cake este un desert care servește 16. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 288 de calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a fost perfect. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, unt, făină de prăjitură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețetele similare includ prajitura galbenă de bază 1-2-3-4, prăjitură galbenă de bază și prăjitură galbenă de bază 1-2-3-4.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Unge și făină tavi rotunde de 2 - 9 inci pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Cerne împreună făina, praful de copt și sarea. Bateți amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Legatura Spanac Proaspat Tocat1/2 Legatura Spanac Proaspat Tocat
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
Aproximativ 7 Uncii (200 De Grame) De ZahărAproximativ 7 Uncii (200 De Grame) De Zahăr
Rubarbă, Tăiată în Bucăți MariRubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
Amestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din CutieAmestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
Un Litru De Lapte Integral, 1/4 Cană RezervatăUn Litru De Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
1/3 Cana Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cana Mascarpone, La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Borcane Fiecare) Pimiento Cubulete, ScursBorcane Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurs
3
Turnați aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturii iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Smochine (uscate), TocateSmochine (uscate), Tocate
1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
5
Se lasa sa se raceasca in tava timp de 10 minute, apoi se intoarce pe un gratar si se raceste complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți în Formă De Pește în MiniaturăBiscuiți în Formă De Pește în Miniatură
Aproximativ 11 Uncii ZinfandelAproximativ 11 Uncii Zinfandel

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Prajitura poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista