Tortul de Valentine al bunicii Jackie

Tortul de Valentine al bunicii Jackie
Nevoie de o desert fără lactate? Tortul de Valentine al bunicii Jackie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 364 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 186 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort, nuci pecan, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Valentine, Tort diabolic de Valentine, și Gogoși de tort de Ziua Îndrăgostiților pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți cireșele rezervând suc; tocați cireșele și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SucSuc
2
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor cutiei, adăugând apă în sucul de cireșe rezervat pentru a egala cantitatea de lichid necesară amestecului de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
3
Preîncălziți cuptorul în direcțiile cutiei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Îndoiți cireșele și nucile pecan în amestecul de tort; amestecând manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
CireșeCireșe
Nuci PecanNuci Pecan
5
Se toarnă amestecul în 2 tigăi rotunde pentru tort și se coace în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Când tortul s-a răcit complet, înghețați cu topping bătut; serviți și păstrați porțiile neutilizate la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista