Tortul de soare cu lămâie al lui Memaw
Tortul Lemon Sunshine al lui Memaw ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 58 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 476 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 218 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, nectar de piersici, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Dovlecei Cu Soare De Lămâie, Lemon Sunshine Cookies, și Sunshine Lemon Budinca Sufleuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți și făinați o tigaie cu tub canelat de 10 inci (cum ar fi un Bundt circulator).
Bateți amestecul de tort de lămâie, amestecul de budincă de lămâie, zahărul alb, ouăle, 1 cană nectar de piersici și uleiul vegetal într-un castron cu mixer electric la viteză medie timp de 2 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea superioară a tortului revine când este presată ușor și o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată, aproximativ 50 de minute.
Tort rece în tigaie timp de 15 minute înainte de a scoate tort pentru a termina de răcire pe raft.
Amestecați zahărul cofetarilor, 1/4 cană nectar de piersici, suc de lămâie și coajă de lămâie într-un castron pentru a face o glazură netedă.
Așezați tortul pe un platou de servire; faceți găuri în partea de sus a tortului cu o furculiță.
Turnați glazura încet peste tort, lăsând glazura să se înmoaie în găuri și stropiți pe părțile laterale ale tortului.