Tortul de rubarbă al Oma
Tortul de rubarbă al Oma necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 129 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Această rețetă de la Toțiretetele au 1769 de fani. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Tort De Rubarbă, și Tort de rubarbă cu un amestec pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați un vas de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mare, amestecați împreună 1 1/4 căni de zahăr, bicarbonat de sodiu, sare și 2 căni de făină. Se amestecă ouăle și smântâna până se omogenizează, apoi se pliază în rubarbă.
Se toarnă în vasul pregătit și se întinde uniform. Într-un castron mai mic, amestecați împreună restul de 1 cană de zahăr și unt până se omogenizează. Se amestecă 1/4 cană de făină până când amestecul este sfărâmicios.
Presărați amestecul deasupra tortului, apoi praf ușor cu scorțișoară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute.