Tortul de rubarbă al Oma

Tortul de rubarbă al Oma
Tortul de rubarbă al Oma necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 129 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Această rețetă de la Toțiretetele au 1769 de fani. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Tort De Rubarbă, și Tort de rubarbă cu un amestec pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 1 1/4 căni de zahăr, bicarbonat de sodiu, sare și 2 căni de făină. Se amestecă ouăle și smântâna până se omogenizează, apoi se pliază în rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
RubarbăRubarbă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în vasul pregătit și se întinde uniform. Într-un castron mai mic, amestecați împreună restul de 1 cană de zahăr și unt până se omogenizează. Se amestecă 1/4 cană de făină până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați amestecul deasupra tortului, apoi praf ușor cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista