Tortul de morcovi al trișorului

Tortul de morcovi al trișorului
Tortul de morcovi al trișorului este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție conține 396 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Paște. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, morcovi, glazură de brânză cremă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Rețetă De Tort Cu Mere Cu Caramel Înșelător, Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, și Cizmarul trișorului.

Instrucțiuni

1
Combinați ouăle ușor bătute și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată de 9 inci unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Întindeți glazura deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista