Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată german al Gramercy Tavern. Această rețetă servește 8 și costă 1,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 549 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de praf de copt, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Focul încrucișat al tavernei Gramercy, Gramercy Tavern ' s Goodfellow, și Gramercy Tavern ' s Expat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F, cu un suport în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți glazura. Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile până se omogenizează. Într-o cratiță medie, aduceți zahărul și laptele de cocos la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul se dizolvă. Bateți încet aproximativ o cană din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri pentru a le tempera, apoi turnați conținutul vasului înapoi în cratiță și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când amestecul se îngroașă suficient pentru a ține o linie trasată cu degetul pe spatele lingurii, aproximativ 10 minute. (Aveți grijă să nu lăsați amestecul să fiarbă.) Se amestecă untul, nuca de cocos prăjită și nucile pecan, apoi se toarnă glazura într-o tigaie superficială. Acoperiți suprafața cu folie de plastic și lăsați glazura să se răcească până se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Între timp, faceți tortul. Unt trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci și praf cu pudră de cacao. Într-un castron mare, amestecați împreună pudra de cacao, zahărul, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, bateți împreună oul, laptele, uleiul, vanilia și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ingredientele umede la ingredientele uscate și bateți până când sunt bine combinate și netede.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Bateți în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se toarnă aluatul (care va fi destul de subțire) în tigăile pregătite.
7
Coaceți până când straturile revin când sunt atinse ușor, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească complet în tigăi.
9
Desfaceți straturile de tort. Puneți un strat pe o farfurie de servire și întindeți o treime din glazură deasupra. Acoperiți cu un alt strat, răspândiți cu o altă treime din glazură și apoi repetați procesul încă o dată. Tortul se va păstra până la 3 zile.