Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată german al Gramercy Tavern. Această rețetă servește 8 și costă 1,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 549 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de praf de copt, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Focul încrucișat al tavernei Gramercy, Gramercy Tavern ' s Goodfellow, și Gramercy Tavern ' s Expat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F, cu un suport în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți glazura. Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile până se omogenizează. Într-o cratiță medie, aduceți zahărul și laptele de cocos la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul se dizolvă. Bateți încet aproximativ o cană din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri pentru a le tempera, apoi turnați conținutul vasului înapoi în cratiță și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când amestecul se îngroașă suficient pentru a ține o linie trasată cu degetul pe spatele lingurii, aproximativ 10 minute. (Aveți grijă să nu lăsați amestecul să fiarbă.) Se amestecă untul, nuca de cocos prăjită și nucile pecan, apoi se toarnă glazura într-o tigaie superficială. Acoperiți suprafața cu folie de plastic și lăsați glazura să se răcească până se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De Inimă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, faceți tortul. Unt trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci și praf cu pudră de cacao. Într-un castron mare, amestecați împreună pudra de cacao, zahărul, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, bateți împreună oul, laptele, uleiul, vanilia și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ingredientele umede la ingredientele uscate și bateți până când sunt bine combinate și netede.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateți în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se toarnă aluatul (care va fi destul de subțire) în tigăile pregătite.
7
Coaceți până când straturile revin când sunt atinse ușor, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să se răcească complet în tigăi.
9
Desfaceți straturile de tort. Puneți un strat pe o farfurie de servire și întindeți o treime din glazură deasupra. Acoperiți cu un alt strat, răspândiți cu o altă treime din glazură și apoi repetați procesul încă o dată. Tortul se va păstra până la 3 zile.