Tortul de ciocolată germană al tavernei Gramercy

Tortul de ciocolată germană al tavernei Gramercy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată german al Gramercy Tavern. Această rețetă servește 8 și costă 1,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 549 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de praf de copt, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Focul încrucișat al tavernei Gramercy, Gramercy Tavern ' s Goodfellow, și Gramercy Tavern ' s Expat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F, cu un suport în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Faceți glazura. Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile până se omogenizează. Într-o cratiță medie, aduceți zahărul și laptele de cocos la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul se dizolvă. Bateți încet aproximativ o cană din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri pentru a le tempera, apoi turnați conținutul vasului înapoi în cratiță și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când amestecul se îngroașă suficient pentru a ține o linie trasată cu degetul pe spatele lingurii, aproximativ 10 minute. (Aveți grijă să nu lăsați amestecul să fiarbă.) Se amestecă untul, nuca de cocos prăjită și nucile pecan, apoi se toarnă glazura într-o tigaie superficială. Acoperiți suprafața cu folie de plastic și lăsați glazura să se răcească până se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Între timp, faceți tortul. Unt trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci și praf cu pudră de cacao. Într-un castron mare, amestecați împreună pudra de cacao, zahărul, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, bateți împreună oul, laptele, uleiul, vanilia și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați ingredientele umede la ingredientele uscate și bateți până când sunt bine combinate și netede.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se toarnă aluatul (care va fi destul de subțire) în tigăile pregătite.
7
Coaceți până când straturile revin când sunt atinse ușor, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Lăsați să se răcească complet în tigăi.
9
Desfaceți straturile de tort. Puneți un strat pe o farfurie de servire și întindeți o treime din glazură deasupra. Acoperiți cu un alt strat, răspândiți cu o altă treime din glazură și apoi repetați procesul încă o dată. Tortul se va păstra până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista