Tortul de ciocolată al mătușii Joyce este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 330 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sare, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tortul de ciocolată al mătușii Velma, Tortul de ciocolată neagră al mătușii Sabella cu glazură de Fudge, și Tortul mătușii Nun.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Cuptor Cu Microunde
Cuptor
Tigaie
2
Se toarnă ciocolata topită într-un bol mare de amestecare. Se amestecă maioneza, oțetul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Ciocolata
Vanilie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecați treptat în amestecul de ciocolată. Se amestecă încet în apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Sare
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.