Tortul de cartofi Lyonnaise al lui Jamie

Tortul de cartofi Lyonnaise al lui Jamie
Tortul de cartofi Lyonnaise al lui Jamie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 438 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este minunat. Încercați Lyonnaise De Cartofi Dulci, Salata de cartofi violet a lui Jamie Oliver, și Supă de praz și cartofi-Jamie Oliver pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade/gaz 6).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, adăugați cartofii și fierbeți-i timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie și prăjiți ușor ceapa cu frunzele de cimbru până se topește moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați oțetul balsamic și îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
6
Scoateți ceapa pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Folosind aceeași tigaie (nu este nevoie să o spălați), așezați jumătate din cartofi în fund și condimentați cu sare și piper. Urmați cu ceapa în 1 strat, condimentați din nou, apoi restul cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista