Tortul de cartofi Lyonnaise al lui Jamie
Tortul de cartofi Lyonnaise al lui Jamie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 438 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este minunat. Încercați Lyonnaise De Cartofi Dulci, Salata de cartofi violet a lui Jamie Oliver, și Supă de praz și cartofi-Jamie Oliver pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade/gaz 6).
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, adăugați cartofii și fierbeți-i timp de 3 până la 4 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie și prăjiți ușor ceapa cu frunzele de cimbru până se topește moale.
Adăugați oțetul balsamic și îndepărtați-l de pe foc.
Scoateți ceapa pe o farfurie.
Folosind aceeași tigaie (nu este nevoie să o spălați), așezați jumătate din cartofi în fund și condimentați cu sare și piper. Urmați cu ceapa în 1 strat, condimentați din nou, apoi restul cartofilor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 de minute.