Tortul cu unt al lui Mary Oppenhiemer

Tortul cu unt al lui Mary Oppenhiemer
Tortul cu unt al lui Mary Oppenhiemer ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 581 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zară, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Stridii La Grătar Cu Unt Bloody Mary, Fripturi cu ochi de coastă cu unt de pătrunjel și fotografii Bloody Mary, și Tortul cu afine al Mariei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie bundt de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Cremă împreună zahărul alb și 1 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
CremăCremă
3
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine amestecul după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Se amestecă bicarbonatul de sodiu cu Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
5
Se adaugă în amestecul de unt și se bate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Cerneti faina de trei ori inainte de masurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați făina cernută și 1/4 linguriță sare în amestecul de unt. Se amestecă cele 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați tortul să se răcească și acoperiți cu glazură de Caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
GlazurăGlazură
11
Pentru a face glazură de Caramel: într-o cratiță la foc mediu gătiți zahărul brun, restul de 1/2 cană de unt și laptele evaporat. Amestecând frecvent aduceți amestecul la fierbere și lăsați să fiarbă timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Zahăr BrunZahăr Brun
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Se ia de pe foc și se amestecă 1 linguriță de vanilie, se bate până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
13
Se toarnă deasupra tortului bundt răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista