Tortul cu smântână al lui Mildred de la zero
Mildred ' s Sour Cream Pound Cake de la zero ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 329 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de bicarbonat de sodiu, vanilie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tortul cu smântână al lui Mildred de la zero, Tort De Smântână Cu Smântână, și Tort De Smântână Cu Smântână.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 163°.
Se amestecă făina și bicarbonatul de sodiu până se amestecă. Bateți untul și zahărul într-un bol mare cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în amestec de făină alternativ cu smântână. Se amestecă în vanilie.
Se toarnă în tigaie cu tub de 10 inci sau tigaie cu tub canelat de 12 căni pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 1 oră 20 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece în tigaie 10 min. Desfaceți tortul din părțile laterale ale tăvii cu cuțitul. Inversați pe suportul de sârmă; scoateți ușor tigaia. Tort rece complet.