Tortul cu rubarbă al mamei

Tortul cu rubarbă al mamei
Tortul cu rubarbă al mamei ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 259 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Un amestec de sare, rubarbă, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, Orezul spaniol al mamei, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de făină, zahăr brun, praf de copt și sare într-un castron. Cu un blender de patiserie, tăiați margarina până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele evaporat și oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
MargarinăMargarină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Apăsați aluatul în partea de jos și parțial în sus pe părțile laterale ale unui vas de copt de 9x13 inci. Pentru o crustă mai groasă, apăsați aluatul numai în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se amestecă rubarba, amestecul de gelatină și 1/2 cană de zahăr alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Desert De GelatinăAmestec De Desert De Gelatină
Zahăr GranulatZahăr Granulat
RubarbăRubarbă
5
Întindeți fructele peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
FructeFructe
6
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr alb, 1 cană de făină și untul înmuiat într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Acoperiți rubarba cu amestecul de streusel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
UntUnt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul se rumeneste și umplutura este cu bule, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista