Tortul cu rubarbă al mamei ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 259 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Un amestec de sare, rubarbă, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, Orezul spaniol al mamei, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 căni de făină, zahăr brun, praf de copt și sare într-un castron. Cu un blender de patiserie, tăiați margarina până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele evaporat și oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Praf De Copt
Zahăr Brun
Margarină
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Apăsați aluatul în partea de jos și parțial în sus pe părțile laterale ale unui vas de copt de 9x13 inci. Pentru o crustă mai groasă, apăsați aluatul numai în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se amestecă rubarba, amestecul de gelatină și 1/2 cană de zahăr alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Desert De Gelatină
Zahăr Granulat
Rubarbă
5
Întindeți fructele peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Aluat
Fructe
6
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr alb, 1 cană de făină și untul înmuiat într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Acoperiți rubarba cu amestecul de streusel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Unt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul se rumeneste și umplutura este cu bule, aproximativ 45 de minute.