Tortul cu nucă de cocos al lui Sybil Hancock

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de nucă de cocos al lui Sybil Hancock. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 284 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de zahăr brun, bicarbonat de sodiu, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Ciocolată Sybil, Tort Cu Nucă De Cocos Cu Ananas, și Tort Cu Nucă De Cocos Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați o tigaie metalică de 8 inci cu antiaderență foil.In un castron mare de amestecare, amestecați împreună zahărul brun și oul.Se dizolvă bicarbonatul de sodiu în smântână, apoi se adaugă la amestecul de ouă. Bateți cu un mixer de mână până se amestecă bine. Bateți în sare și vanilie.Cernem împreună făina și praful de copt, apoi adăugăm la aluat în trei părți, amestecând până incorporated.In un castron separat, se amestecă împreună untul și zahărul brun până se amestecă bine, apoi se adaugă nuca de cocos și se amestecă până se încorporează uniform.
Întindeți amestecul de nucă de cocos pe fundul tigaiei.
Se toarnă aluatul peste nucă de cocos, întinzându-se ușor pe margini.
Coaceți la 163° timp de 40 de minute sau până când tortul este maro, setat și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați tortul să se răcească complet, apoi răsturnați cu grijă pe o tavă de servire. Îndepărtați folia.
Se servește cu fructe de pădure și frișcă.