Tortul cu firimituri al mătușii Lillian
Prăjitura mătușii Lillian ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 274 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Super Crumb Tort De Migdale De Zmeură, Lillian brânză Dip, și un Giveaway, și Pirogiile de cartofi și brânză ale lui Lillian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremați untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul cremă și se amestecă bine.
Întindeți jumătate într-un 9-in uns. tavă de copt pătrată.
Combinați ingredientele de topping; presărați jumătate peste aluat. Întindeți cu grijă aluatul rămas deasupra; presărați cu toppingul rămas. Rotiți ușor toppingul prin aluat cu un cuțit.
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 15 minute pe un suport de sârmă.