Tortul cu ceață de pecan din sudul Kayla

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Kayla ' s Southern Pecan Mist. O porție conține 439 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr, sare, gălbenușuri de ou și nuci pecan măcinate. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Pecan Praline De Sud, Tort De Praline Cu Pecan Sudic, și Sud Pecan Pound Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți fundul unei tigaie cu tub de 10 inci cu hârtie pergament (nu ungeți hârtia). Separați ouăle în timp ce sunt reci, dar lăsați-le să ajungă la temperatura camerei înainte de a face tortul.
Într-un bol mare de amestecare, bateți gălbenușurile de ou până când sunt foarte groase și colorate cu lămâie. Într-un alt castron, bateți albușurile și sarea până se spumează. Adăugați treptat zahăr pudră cernut în albușurile de ou și continuați să bateți până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți 1/3 din albi în gălbenușuri, apoi pliați în albii rămași. Îndoiți ușor nucile pecan măcinate în amestec de ouă.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 de minute sau până când un tester de tort iese curat și partea superioară a tortului este maro deschis.
Scoateți din cuptor și inversați tigaia pentru a se răci. Răciți tortul complet înainte de a-l scoate din tigaie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "