Tortul cu banane al Katrinei
Tortul cu banane al Katrinei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, lapte evaporat, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tortul cu banane al Katrinei, Caserola de Broccoli Katrina, și Cookie-urile crocante de ovăz ale mamei Katrinei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 9 sau 10 inch.
Crema se scurtează până la lumină și pufos.
Adăugați zahăr treptat. Amestecați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea.
Adăugați vanilie în laptele evaporat. Adăugați alternativ amestecul de făină și ingredientele lichide în amestecul de cremă. Amestecați piureul de banane și nucile tocate.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 45 de minute.