Tortino De Roșii-Vinete
Tortino de roșii-vinete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 220 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați roșii coapte ferme, brânză chincurvre, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Tortino de vinete într-un sos Kalamatan Olive Marinara, Tortino D ' Azzima (plăcintă Matzo), și Tortino de conopidă și Broccoli (Frittata) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul și cimbrul tocat, busuiocul și pătrunjelul.
Tăiați capetele vinetelor și aruncați-le. Clătiți vinetele, tăiați-le în 24 de runde egale și periați ușor cu o parte din uleiul de plante.
Clătiți și miez roșiile, apoi tăiați felii subțiri de pe blaturi și funduri.
Tăiați roșiile galbene în 24 de runde egale; tăiați roșiile roșii în 12 runde egale.
Tăiați brânza în 12 runde egale.
Așezați felii de roșii într - o tigaie de 10 pe 15 inci.
Stropiți cu ulei de plante și presărați sare și piper.
Ungeți ușor un grătar pe un pat solid de cărbuni la foc mediu sau la foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde).
Așezați vinetele pe grătar; închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti vinetele, rotind o data, pana se inmoaie cand sunt presate, 5 pana la 7 minute in total.
Pentru fiecare tortino, stivuiți 1 felie fiecare roșie galbenă, vinete, mozzarella și roșie roșie, apoi acoperiți cu încă 1 felie fiecare vinete și roșie galbenă. Puneți stive pe un platou. Rezervați 2 lingurițe de sucuri de tigaie din roșii; folosiți restul în alte salate.
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, fierbeți oțetul până se reduce la 2 linguri, 5 până la 7 minute, amestecând pe măsură ce se apropie de sfârșitul gătitului.
Se amestecă sucurile de roșii rezervate cu oțet și se strecoară peste tortinos.
Se ornează cu crenguțe de cimbru.