Tortilla spaniolă (Tortilla de Patatas)

Tortilla spaniolă (Tortilla de Patatas) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, ulei de măsline, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Omletă Spaniolă (Tortilla De Patatas) (Spania), Tortilla spaniolă De Patatas cu salată ni Elcoise Style, și Tortilla Spaniolă (Tortillan Espanola) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați cartoful, ceapa și ardeiul gras. Gatiti 8 minute sau pana cand ceapa este frageda si cartoful incepe sa se rumeneasca, amestecand ocazional.
Înveliți un aragaz lent electric de 3 litri cu spray de gătit.
Puneți amestecul de cartofi în aragazul lent.
Combinați ouăle și următoarele 3 ingrediente (prin piper negru), amestecând cu un bici.
Se toarnă amestecul de ou peste legume în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 1/2 ore sau doar până când oul este așezat în centru.
Lăsați să stea, acoperit, 10 minute.
Se presară brânză, pătrunjel și capere.