Tortilla Spaniolă
Tortilla spaniolă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 170 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi Yukon gold, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), Tortilla De Patata (Tortilla Spaniolă), și Tortilla Spaniolă (Tortillan Espanola).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați cartofi, ceapă și sare. Folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a acoperi cartofii cu ulei. Când uleiulîncepe să buleze, reduceți focul la mediu-mic și gătiți,întorcându-vă frecvent, până când cartofii sunt fragezi, dar nu se rumenesc, 20-25 de minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați cartofii și ceapa într-un vas mare rezistent la căldură.
Adăugați ouă și amestecați ușor pentru a combina; nu rupeți cartofii.Se strecoară uleiul într-o cană de măsurare din sticlă; ștergeți tigaia.
Încălziți 3 linguri de ulei rezervat din cupa de măsurare în tigaie la căldură medie-mare.
Adăugați amestecul de ou-cartof și gătiți, amestecând continuu, dar ușorpentru a păstra cartofii intacti,până când ouăle încep să se întărească (ouăle vor arăta amestecate), aproximativ 2 minute.
Răspândiți amestecul într-un strat uniform; reduceți căldura la mediu-scăzut.Preîncălziți broilerul la mare.
Gatiti tortilla, scuturand tigaia ocazional pentru a preveni lipirea, pana candouă sunt aproape fierte, aproximativ 12 minute.
Transferați tigaia în cuptorși fierbeți până când vârful tortilla este doar gătit, aproximativ 2 minute.
Scoateți din cuptor. Inversați o farfurie mare peste tigaie. Folosind mănuși de cuptor (tigaie și cartofi va fi foarte fierbinte; aveți grijă), țineți placa overskillet ferm și flip, eliberând tortilla pe placa.
Lăsați să stea la temperatura camereitimp de cel puțin 20 de minute și până la 2 ore înainte de servire.