Tortilla Pizza Margherita
Tortilla Pizza Margherita ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 234 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, parmezan, brânză italiană* cinci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Margherita Tortilla Pizza, Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, și Margherita Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Așezați tortilla pe foaia de copt; periați cu ulei. Se acoperă cu toate ingredientele rămase, cu excepția busuiocului.
Coaceți 8 până la 10 min. sau până când tortilla este crocantă și brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.