Tortilla De Făină Fără Gluten
Rețeta tortilla de făină fără Gluten ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 40 minute. Această garnitură are 90 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. 28219 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, amidon de tapioca, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tortilla De Făină Fără Gluten, Tortilla de făină fără Gluten + un cadou, și Tortilla Cu Făină Integrală-Fără Gluten Și Vegan Și Acum Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina de orez alb, amidonul de tapioca, zahărul granulat, guma de xantan, praful de copt și sarea. Folosind mâinile, tăiați scurtarea în făină cu o mișcare similară cu ruperea. Nu trebuie să rămână bucăți mari de scurtare.
Adăugați 1/2 cană de apă. Se amestecă în aluat folosind o lingură de lemn. Aluatul va fi uscat.
Adăugați 1/4 cană de apă suplimentară. Se amestecă. Dacă aluatul începe să se țină împreună, opriți-vă. Dacă aluatul rămâne uscat, adăugați apă, câte 2 linguri odată, până când se menține împreună, dar nu este umed. Este o idee bună să simțiți aluatul în timp ce adăugați apa. Ar trebui să se simtă umed, nu umed.
Întoarceți aluatul pe blatul cu făină de orez alb Generos. Începeți să frământați aluatul până când este neted. Nu trebuie să se lipească de mâini și nici să fie umed. Dacă aluatul pare uscat, adăugați o lingură de apă. Dacă aluatul este prea umed, frământați în făină suplimentară. Pentru a testa consistența, ciupiți o lingură generoasă și rotiți-o între palme. Aluatul trebuie să formeze ușor o bilă și să nu se lipească de mâini. Acoperiți aluatul cu folie de plastic.
Încălziți tigaia din fontă de 10 inci la foc mediu. Tapetați o presă de tortilla cu o pungă de plastic pe care ați tăiat-o pe două părți. Făinați punga de plastic cu făină de orez alb. Scoateți aproximativ două linguri de aluat.
Rulați într-o minge și puneți-o în presa de tortilla. Aplatizați aluatul în presă.
Scoate. Dacă aluatul pare gros, curățați punga de plastic din tortilla, praf cu puțină făină de orez alb suplimentară, acoperiți și întindeți ușor.
Creșteți căldura tigaiei la mare.
Se încălzește până când tigaia începe să fumeze ușor.
Scoateți tortilla din punga de plastic.
Se pune în tigaie fierbinte. Gatiti aproximativ trei minute. Tortilla ar trebui să fie ușor maro. (Pe măsură ce primii dvs. bucătari tortilla, începeți să apăsați următoarea tortilla.) Întoarceți și gătiți încă un minut sau două. A doua parte nu va fi la fel de maro. Transferați imediat tortilla fierbinte pe o farfurie. Acoperiți cu un prosop. Repetați procesul până când se folosește tot aluatul.
Tortilele se servesc cel mai bine imediat. Cu toate acestea, pot fi depozitate peste noapte într-o pungă de plastic sigilată.
Se încălzește înainte de servire pentru a se înmuia.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.