Tortilla cu ouă și Chili picant de fasole

Tortilla cu ouă și Chili picant de fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1177 calorii, 33g de proteine, și 82G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, fasole, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Chili Picant Cu Trei Fasole, Chili Picant Cu Două Fasole, și Chili Picant Cu 3 Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, roșii piure, bulion, ceapă, chimen, usturoi și chile până se omogenizează, 1 până la 2 minute. Într-o tigaie antiaderentă de 8" la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Se toarnă amestecul de roșii în tigaie; se condimentează cu sare și se gătește până când sosul se reduce la jumătate, 3 minute.
Adăugați fasole și gătiți, 2 minute. Rupeți ouăle în amestecul de roșii, astfel încât să nu atingă părțile laterale; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți până când albușurile sunt setate și gălbenușurile curg, 3 până la 5 minute.
Se servește pe tortilla și se acoperă cu brânză, avocado și coriandru, plus var pentru garnitură.