Tortilla cu brânză, praz și cartofi
Tortilla de brânză, praz și cartofi durează aproximativ 22 minute de la început până la sfârșit. Pentru 81 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, praz, cheddar și ouă. Această rețetă este plăcută de 205 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Brânză De Praz De Cartofi, Produse de patiserie cu praz, brânză și cartofi, și Tarta cu cartofi, praz și brânză de capră.
Instrucțiuni
Topiți un buton de unt într-o tigaie medie, antiaderentă, apoi gătiți prazul timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie. Între timp, tăiați cartofii în jumătate, apoi în felii de aproximativ cm grosime. Bateți ouăle, condimentați, apoi amestecați brânza și salvia.
Adăugați puțin unt suplimentar în tigaie, dacă este necesar, introduceți cartofii, apoi amestecul de ouă. Întoarceți focul la minim, apoi gătiți timp de 10 minute până aproape gata.
Așezați sub un grătar fierbinte, apoi gătiți încă câteva minute până când blatul este setat și auriu. Feliați în pene și serviți cu o salată verde.