Tortellini cu ricotta, spanac și slănină
Tortellini cu ricotta, spanac și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 337 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 68 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cap la magazin și ridica suc de lamaie, rashers înapoi bacon, ulei de măsline, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ricotta Tortellini, Tortellini cu sos de somon-Ricotta, și Spotlight Ingredient: Spanac (: Coji De Spanac Ricotta).
Instrucțiuni
Încălziți grătarul. Fierbeți pastele conform instrucțiunilor ambalajului, apoi răsturnați-le într-o strecurătoare și răciți-le sub apă curgătoare ușor. Între timp, grătiți slănina pe o tavă de copt până devine aurie și crocantă la margini. Când este aproape gata, răsturnați nucile pe tavă pentru a prăji puțin. Tăiați slănina în fâșii.
Amestecați coaja de lămâie și sucul, parmezanul și uleiul într-un castron mare. Condimentați cu piper, apoi introduceți spanacul, tortellini, slănina și nucile. Aruncați bine, adăugați ricotta în pete mici, apoi aruncați ușor. Condimentați după gust, apoi serviți cu un picurător mai mult ulei și mai mult parmezan, dacă doriți.