Tortelli di Fiore di Zucca (Tortelli cu flori de dovleac)
Tortelli di Fiore di Zucca (Tortelli de flori de Squash) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1262 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți mascarpone, ulei de măsline, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Tortelli di Fiore di Zucca (Tortelli cu flori de dovleac), Tortelli di Castagne: Tortelli de castane, și Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați florile, mascarpone, ou, Parmigiano-Reggiano, sare și nucșoară.
Se amestecă bine pentru a forma un amestec dens, dar nu prea rigid. Pune deoparte.
Împărțiți aluatul de paste pregătit în 3 bile de dimensiuni egale.
Rulați fiecare bilă la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste.
Tăiați fiecare foaie în pătrate de 5 inci.
Așezați o lingură generoasă de amestec de brânză și flori în centrul fiecărui pătrat și pliați fiecare pătrat, colț în colț, pentru a forma un triunghi. Îndoiți celelalte 2 colțuri împreună pentru a forma tortello.
Așezați tortelli pe o tavă de foi pudrată cu făină până când este gata de gătit.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți untul până când spumează și dispare.
Între timp, gătiți tortelli în apa clocotită timp de 2 minute.
Scurgeți pastele, rezervând apa de gătit și adăugați pastele în tigaie cu untul.
Adăugați un strop de apă pentru paste și frunzele de salvie și aruncați la foc mare 1 minut pentru a acoperi și emulsiona. Împărțiți pastele uniform între 4 boluri de paste încălzite, radeți Parmigiano-Reggiano și serviți imediat.
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Rulați sau formați după cum doriți.