Tortelli di Fiore di Zucca (Tortelli cu flori de dovleac)

Tortelli di Fiore di Zucca (Tortelli cu flori de dovleac)
Tortelli di Fiore di Zucca (Tortelli de flori de Squash) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1262 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți mascarpone, ulei de măsline, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Tortelli di Fiore di Zucca (Tortelli cu flori de dovleac), Tortelli di Castagne: Tortelli de castane, și Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați florile, mascarpone, ou, Parmigiano-Reggiano, sare și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
NucșoarăNucșoară
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine pentru a forma un amestec dens, dar nu prea rigid. Pune deoparte.
3
Împărțiți aluatul de paste pregătit în 3 bile de dimensiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
4
Rulați fiecare bilă la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
RolaRola
5
Tăiați fiecare foaie în pătrate de 5 inci.
6
Așezați o lingură generoasă de amestec de brânză și flori în centrul fiecărui pătrat și pliați fiecare pătrat, colț în colț, pentru a forma un triunghi. Îndoiți celelalte 2 colțuri împreună pentru a forma tortello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Așezați tortelli pe o tavă de foi pudrată cu făină până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
9
Într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți untul până când spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Între timp, gătiți tortelli în apa clocotită timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Scurgeți pastele, rezervând apa de gătit și adăugați pastele în tigaie cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați un strop de apă pentru paste și frunzele de salvie și aruncați la foc mare 1 minut pentru a acoperi și emulsiona. Împărțiți pastele uniform între 4 boluri de paste încălzite, radeți Parmigiano-Reggiano și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BazaBaza
15
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
16
Rulați sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista