Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi)

Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi)
Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 393 calorii, 20g de proteine, și 30g de grăsime. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, nucșoară, smog elvețian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tortelli di Fiore di Zucca (Tortelli cu flori de dovleac), Tortelli di Castagne: Tortelli de castane, și Tortelli Cu Unt Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face umplutura: tăiați tulpinile de smog elvețian și rezervați-le pentru o altă utilizare. Spălați bine frunzele și, fără a scutura apa, puneți frunzele într-o cratiță de 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 1/3 cană de apă, acoperiți și gătiți la foc mediu până se ofilesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se scurge și se lasă să se răcească. Strângeți frunzele cât mai uscate, tocați mărunt și transferați într-un bol de dimensiuni medii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți ricotta și amestecați-o în bietă. Se amestecă în 3/4 cană Parmigiano-Reggiano, sare și piper și nucșoară. Gust pentru echilibru. Bateți în ou. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Chard ElvețianChard Elvețian
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Umplerea pastelor: întindeți și subțiați pastele până la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Tăiați pastele în fâșii lungi de aproximativ 4 1/2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Tăiați fiecare bandă pe jumătate pe lungime. Păstrați fâșiile de paste acoperite cu folie de plastic până când sunteți gata să lucrați cu ele. Creați forme de diamant tăind fiecare dintre benzile de pe diagonală, distanțând tăieturile la fiecare 2 1/4 inci, astfel încât laturile fiecărui diamant să măsoare aproximativ 2 1/4 inci. Păstrați bucățile tăiate acoperite în timp ce lucrați cu 1 sau
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Puneți un rând îngust (aproximativ 1 linguriță) de umplutură în centrul fiecărui diamant.
9
Așezați pastele cu fâșia lungă de umplutură perpendiculară pe dvs. Îndoiți cele 2 puncte ale diamantului din stânga și din dreapta rândului de umplutură unul peste celălalt, acoperind umplutura. Ciupiți împreună cele 2 bucăți de paste suprapuse, folosind degetul mare și arătătorul pentru a face un rând de închideri ciupite pe lungimea pastelor. Pe măsură ce ciupiți pastele, răsuciți-le ușor pentru a crea o creastă ondulată. Această pliere va crea un aspect ondulat, festonat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Răsuciți și sigilați capetele, creând cozi.
11
Așezați-le într-un singur strat, fără a atinge, pe coșurile căptușite cu prosop. Descoperiți mai multe paste tăiate și repetați procesul. Odată ce primul lot este terminat, întindeți și subțiați următoarea porție de aluat și continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Gătirea și servirea tortelli: având un castron de servire și mâncăruri cu supă care se încălzesc într-un cuptor mic. Pregătiți o strecurătoare mare pentru a scurge tortelli. Aduceți 6 litri de apă la fierbere puternică și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați pastele și gătiți până când cozile lor sunt plăcute ferme până la mușcătură, dar suficient de fragede pentru a mânca. Dacă sunt proaspăt făcute, vor dura aproximativ 3 până la 4 minute. Dacă au fost făcute cu până la 24 de ore înainte, pot avea nevoie de 8 până la 10 minute. În timp ce pastele se gătesc, topiți untul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Turnați ușor tortelli gătite în strecurătoare, având grijă să nu le rupeți. Turnați cu grijă aproximativ 1/3 din paste în vasul de servire încălzit. Puneți o treime din unt peste ele, apoi o stropire generoasă de brânză. Completați altul cu al treilea și mai mult unt și brânză. În cele din urmă se toarnă ultima porție, se acoperă cu restul de unt și brânză și se servește imediat. Treceți orice brânză rămasă separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista