Torte Toffee-Mocha Cream

Torte Toffee-Mocha Cream
Torte Toffee-Mocha Cream este un desert care servește 14. Pentru 1,05 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 35 g de grăsimi și un total de 581 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți zahăr brun, apă, zară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 38% . Încercați Torte cu migdale cu smântână și cireșe , Torte cu strat de moca cu umplutură de cremă de ciocolată și rom și Torte cu crustă de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați făina, cacao, bicarbonat de sodiu și sarea; se adauga in amestecul smantana alternativ cu zara, batand bine dupa fiecare adaugare. Se dizolvă cafeaua în apă; se amestecă în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se toarnă în trei unse și înfăinate 9-in. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți 16-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Răciți 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Pentru topping, dizolvați cafeaua în apă într-un castron mare; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați smântână și zahăr brun. Bateți până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
8
Așezați stratul inferior de tort pe o farfurie de servire; acoperiți cu 1-1/3 căni de topping.
9
Stropiți cu 1/2 cană de batoane de bomboane zdrobite. Repetați straturile de două ori. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista