Torte elegantă de ciocolată
Torte elegantă cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 298 de calorii . Această rețetă servește 16 și costă 43 de cenți per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de zahăr, bicarbonat de sodiu, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 14% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Elegant Chocolate Torte , Elegant Cheese Torte și Elegant Chocolate Charlotte .
Instrucțiuni
Pentru umplutură, într-o cratiță mică, combinați făina, zahărul și sarea. Se amestecă laptele și siropul până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia. Se răcește la temperatura camerei, amestecând des.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare. Se amestecă vanilia.
Combinați ingredientele uscate; se adaugă la amestecul smântânat alternativ cu sirop și apă. Bate doar până se combină.
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi pe grătare pentru a se răci.
Tăiați fiecare prăjitură în jumătate pe orizontală.
Așezați un strat inferior pe o farfurie de servire; se întinde cu o treime din umplutură. Repetați straturile de două ori. Acoperiți cu prăjitura rămasă. Într-un castron mare, bate ingredientele pentru glazură până se formează vârfuri tari; întindeți sau treceți peste partea superioară și pe părțile laterale ale tortului.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Torte în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "