Torta Italiană De Cartofi

Torta italiană de cartofi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 438 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, căței de usturoi, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce e bine. Filipineză Torta Îndeplinește Italiană Frittata, Tort Italian de migdale cu lămâie fără cereale (Torta Caprese Bianca), și Torta Cu Cip De Cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 15 minute sau pana se inmoaie.
Scurgere. Puneți cartofii în tigaie; adăugați făină, ulei, sare și ou. Mash amestec de cartofi cu un masher de cartofi până la omogenizare.
Răspândiți amestecul de cartofi într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Combinați condimentele, usturoiul și roșiile; se întinde uniform peste amestecul de cartofi.
Combinați brânzeturile și presărați peste amestecul de roșii.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până devin aurii.
Lăsați să stea 20 de minute.
Garnisiți cu cimbru, dacă doriți.