Torta de roșii uscate la soare și Pesto

Torta de roșii uscate la soare și Pesto
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați baghetă, crenguțe de busuioc, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare.

Instrucțiuni

1
Se toacă fin usturoiul în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Adăugați busuioc, 1/4 cană de nuci de pin, ulei și suc de lămâie. Procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați 1/3 cană cremă de brânză și 1/4 cană parmezan. Folosind porniri / opriri, procesați doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4
Transferați pesto în castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați gros roșiile în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Adăugați pasta de roșii și procesați până când amestecul este aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Adăugați 1/3 cană cremă de brânză și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8
Folosind mixerul electric, bateți 2 căni de cremă de brânză și unt într-un castron mare până devine pufos. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Pulverizați vasul souffl 6 pahare cu spray antiaderent. Căptușiți cu folie de plastic, extinzând plasticul peste laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Intinde 3/4 cana crema de branza-unt amestec uniform pe partea de jos a vasului preparat. Se acoperă cu jumătate de amestec de roșii, apoi 1/2 cană de amestec de brânză-unt, apoi jumătate de amestec de pesto. Repetați stratificarea cu 1/2 cană amestec cremă de brânză-unt, amestec de roșii rămas, 1/2 cană amestec cremă de brânză-unt și pesto rămas. Se acoperă cu amestecul rămas de brânză-unt. Acoperiți și răciți peste noapte. (Se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
11
Inversează torta pe platou. Îndepărtați plasticul.
12
Se ornează cu crenguțe de busuioc și nuci de pin prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
13
Se servește cu felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista