Torta de Choclo (tort de porumb în stil columbian)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Torta de Choclo (tort de porumb în stil columbian). Această rețetă servește 8. O porție conține 309 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 271 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Torta de Repollo (tort de varză în stil columbian), Torta Negra Colombiana (Tort Negru Columbian), și Torta de Dulce de Coco (tort columbian cu budincă de nucă de cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați porumbul în robotul de bucătărie. Preîncălziți un cuptor la 350 buc. F. Ungeți o coacere pan.In un castron mare, se amestecă împreună porumb, amidon de porumb, zahăr, praf de copt și sare. Într-un alt castron, amestecați laptele, ouăle, extractul de vanilie și untul până când sunt combinate.
Adăugați brânza și amestecați bine.Se amestecă amestecul de lapte în amestecul de făină de porumb până se combină.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să stea în tigaie cel puțin 5 minute.
Așezați o foaie de copt peste tigaie, răsturnați cu grijă tigaia și foaia și lăsați tortul de porumb să cadă pe foaie.
Tăiați în pătrate și serviți fierbinte sau cald.