Tort șifon cu cireșe

Tort șifon cu cireșe
Cherry-Swirl Chiffon Tort ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Pentru 1,6 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 287 de calorii, 6 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, sirop de porumb, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 21%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cherry Swirl Coffee Tort, Cherry Swirl Coffee Tort și Cherry Vanily Tort cu glazură roșu, alb și albastru.

Instrucțiuni

1
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, într-un alt bol, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Tari Cu Cireșe Zdrobite, OpționalBomboane Tari Cu Cireșe Zdrobite, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți gălbenușurile, apa, uleiul și extractul; se adaugă la ingredientele uscate. Bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se adauga crema de tartru la albusuri; bate la viteza medie pana se formeaza varfuri tari. Se pliază în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Scoateți o treime din aluat într-un castron mic; nuanță roz cu colorant alimentar roșu. Alternativ, turnați aluatul simplu și roz într-un aluat neuns de 10 inchi. tigaie tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a se învârti.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Coaceți pe grătarul cel mai de jos al cuptorului la 325° timp de 60-70 de minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Întoarceți imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Pentru glazură, într-o cratiță grea mică, combinați zahărul, albușurile, siropul de porumb, apa și crema de tartru la foc mic. Cu un mixer manual, bateți la viteză mică timp de 1 minut. Continuați să bateți la foc mic până când glazura atinge 160°, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se toarnă în vasul unui mixer cu suport greu; adăugați extracte. Bateți la maxim până când glazura formează vârfuri tari, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Treceți un cuțit în jurul tubului lateral și central al tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți tortul pe o farfurie de servire. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului.
11
Adăugați picături de colorant alimentar la glazura de la baza prăjiturii; cu o spatulă, amestecați culoarea spre partea de sus a prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Stropiți cu bomboane dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe cu sâmburi. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său zvelt, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și limpede. Aciditatea caracteristică vintage este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, cenușie, afumată și foarte promițătoare. Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, asocieri cu carne și iod, gătit și crud. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom Pérignon îi plac experiențele jucăușe: artă culinară, texturi și chestiuni.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista