Cherry-Swirl Chiffon Tort ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Pentru 1,6 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 287 de calorii, 6 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, sirop de porumb, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 21%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cherry Swirl Coffee Tort, Cherry Swirl Coffee Tort și Cherry Vanily Tort cu glazură roșu, alb și albastru.
Instrucțiuni
1
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, într-un alt bol, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Tari Cu Cireșe Zdrobite, Opțional
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Bateți gălbenușurile, apa, uleiul și extractul; se adaugă la ingredientele uscate. Bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se adauga crema de tartru la albusuri; bate la viteza medie pana se formeaza varfuri tari. Se pliază în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
4
Scoateți o treime din aluat într-un castron mic; nuanță roz cu colorant alimentar roșu. Alternativ, turnați aluatul simplu și roz într-un aluat neuns de 10 inchi. tigaie tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a se învârti.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Coaceți pe grătarul cel mai de jos al cuptorului la 325° timp de 60-70 de minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Întoarceți imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Pentru glazură, într-o cratiță grea mică, combinați zahărul, albușurile, siropul de porumb, apa și crema de tartru la foc mic. Cu un mixer manual, bateți la viteză mică timp de 1 minut. Continuați să bateți la foc mic până când glazura atinge 160°, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Se toarnă în vasul unui mixer cu suport greu; adăugați extracte. Bateți la maxim până când glazura formează vârfuri tari, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Treceți un cuțit în jurul tubului lateral și central al tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți tortul pe o farfurie de servire. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului.
11
Adăugați picături de colorant alimentar la glazura de la baza prăjiturii; cu o spatulă, amestecați culoarea spre partea de sus a prăjiturii.
Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe cu sâmburi. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său zvelt, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și limpede. Aciditatea caracteristică vintage este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, cenușie, afumată și foarte promițătoare. Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, asocieri cu carne și iod, gătit și crud. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom Pérignon îi plac experiențele jucăușe: artă culinară, texturi și chestiuni.