Tort Ușor De Cafea Cu Mere
Tortul ușor de cafea cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 525 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de amestec instant de budincă de vanilie, ouă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Ușor De Cafea Cu Mere, Tort Ușor De Cafea Cu Mere, și Mașină De Pâine Tort Ușor De Cafea Cu Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de budincă instant.
Adăugați ouăle, smântâna și uleiul, amestecați până se omogenizează bine. Într-un castron mic combinați zahărul, scorțișoara și nucile.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită, apoi se pune un strat de mere feliate peste aluat și se presară cu jumătate din amestecul de nucă de scorțișoară.
Se toarnă aluatul rămas deasupra și se repetă cu amestecul rămas de mere și nucă de scorțișoară.
Coaceți timp de 60 până la 70 de minute în cuptorul preîncălzit. Se răcește timp de 1/2 oră înainte de a scoate din tigaie pentru a se răci complet.