Tort Tropice Cu Căpșuni
Această rețetă face 12 porții cu 345 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri cu căpșuni, apă, Ananas în suc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tropics Martini, Smoothie-uri cu gust de la tropice, și Key Lime Pie Ice Cream – un gust al tropicelor.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, sucul de ananas rezervat, apa, uleiul și ouăle la viteză mică 2 minute, răzuirea bolului ocazional (nu exagerați); se amestecă 2 lingurițe de coajă de portocală.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, amestecați glazura, ananasul, 1/4 cană de nucă de cocos și 2 lingurițe de coajă de portocală.
Întindeți amestecul de glazură deasupra tortului.
Garnisiți cu nucă de cocos și căpșuni suplimentare. Depozitați ușor acoperit.