Tort tiramisu cu ciocolată
Reteta tort tiramisu ciocolata se poate face în aproximativ 1 oră și 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 695 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 302 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cacao, cafea bogată puternică, zahăr demerara și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 36%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Tiramisu Cu Ciocolată Fudgy, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, și Tort Tiramisu.
Instrucțiuni
Pentru prăjituri, încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Unt și linie 2 x 20cm cutii de sandwich. Topiți untul și lăsați să se răcească ușor.
Puneți ouăle, zahărul și vanilia într-un castron și bateți timp de aproximativ 8 minute sau până când amestecul este palid, gros și s-a triplat în volum.
Cernem făina, cacao, praful de copt și un vârf de sare peste amestecul de ouă, apoi împăturim ușor împreună.
Se toarnă untul răcit în jurul marginii vasului și se pliază până se încorporează complet. Împărțiți aluatul între conservele pregătite și coaceți timp de 10-12 minute sau până când o frigăruie introdusă în mijlocul prăjiturilor iese curată. Se lasă să se răcească în cutii câteva minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.
Între timp, faceți umplutura. Se dizolvă zahărul în cafea și se lasă deoparte.
Puneți gălbenușurile de ou, zahărul și Marsala într-un castron rezistent la căldură, apoi puneți-le peste o tigaie mare cu apă clocotită.
Bateți timp de 5 minute până când amestecul este gros și s-a triplat în volum, Asigurați-vă că amestecul este cu adevărat gros.
Scoateți de pe foc și scoateți vasul de pe tigaie. Continuați să bateți până când amestecul este rece.
Topiți ciocolata albă tocată la cuptorul cu microunde la foc mic și lăsați să se răcească ușor. Între timp, bateți mascarpone până se omogenizează, apoi pliați în amestecul de ouă cu ciocolata albă răcită.
Feliați prăjiturile pe jumătate orizontal.
Așezați un strat în partea de jos a unei forme de arc de 20 cm.
Se periază cu siropul de cafea și se întinde cu 3 linguri din amestecul de mascarpone. Se împrăștie cu 1 lingură de ciocolată neagră rasă, apoi se repetă până se termină cu al patrulea strat de tort. Se acoperă cu folie alimentară și se răcește timp de cel puțin 2 ore împreună cu amestecul de mascarpone rămas.
Scoateți forma și puneți tortul pe o farfurie de servire, apoi acoperiți cu amestecul de mascarpone rămas.
Amestecați ciocolata neagră rămasă cu ciocolata albă rasă și apăsați cu grijă pe părțile laterale ale tortului. Pudrați blatul cu cacao.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "