Tort Surpriză Iepuraș
Bunny surpriza tort este un fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție conține 318 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați betty vanilla cake mix, pink, Betty pink colored sugar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort surpriză iepuraș (+un cadou!), Cupcakes de Paște cu un iepuraș surpriză înăuntru, și Tort De Iepuraș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați sau ungeți fundul numai a două tigăi rotunde de tort de 9 inci. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Împărțiți aluatul de tort uniform între 3 boluri separate (aproximativ 1 cană pentru fiecare bol). Vopsiți fiecare bol într-o culoare diferită cu culoarea alimentară roz, violet sau galben.
Se toarnă jumătate din aluatul violet în fiecare dintre tigăile rotunde de 9 inci.
Se toarnă jumătate din aluatul galben deasupra stratului violet în fiecare tigaie.
Se toarnă jumătate de aluat roz peste aluat Galben în fiecare tigaie. A nu se amesteca.
Coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două runde de 9 inci. Se răcește 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați una dintre rundele de tort răcite pe tava de servire.
Tăiați alte prăjituri rotunde așa cum se arată în diagrama A de mai jos și așezați urechile și papionul Iepurașului în locurile corespunzătoare de pe tavă. (A se vedea șablonul în sfaturi de mai jos.)
Înghețați cu grijă tortul cu glazură.
Presărați nucă de cocos peste tort. Folosiți lemn dulce pentru a contura papionul și pentru a face mustăți și gură pe iepuraș. Folosiți jeleu pentru ochi, nas și pentru a umple papionul. Folosiți stropi roz pentru a umple rozul urechilor. A se păstra acoperit la temperatura camerei.