Tort sub mare
Sub-The-mare tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 150 calorii. Această rețetă servește 35. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți gelatină cu aromă de jeleu de fructe de pădure, topping răcoros, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți), și Tort Tutti Frutti de grâu fără ouă-tort vegan de grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie tigaie de 13x9 inci cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigaia pregătită conform instrucțiunilor de pe pachet. Se răcește complet.
Inversați tortul pe platou; îndepărtați tigaia și folia. Utilizați cuțit zimțată să taie 1/2-inch-lățime benzi de pe fiecare parte a tort.
Tăiați fiecare bandă pe lungime în jumătate; deoparte.
Spread tort împodobite cu 1-1 / 2 cani rece bici. Stiva tort benzi în jurul marginilor exterioare de tort pentru a face rim; frost rim cu restul de bici rece. La frigider până când este gata de utilizare.
Se adaugă apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați gheață; se amestecă până când gelatina începe să se îngroașe.
Îndepărtați orice gheață nemăcinată.
Se toarnă gelatina în centrul tortului. La frigider 4 ore sau până când gelatina este fermă. Decorați cu ingredientele rămase pentru a semăna cu un acvariu așa cum se arată în fotografie.