Tort simplu de ziua de naștere cu glazură de Marshmallow

Tort simplu de ziua de naștere cu glazură de Marshmallow
Tort simplu cu glazura Marshmallow ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 859 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este perfect pentru Ziua de naștere. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Simplu De Casă, Tort Simplu De Lămâie De Afine, și Tort de ziua cu glazură de vată de zahăr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 2 (8 x 2-inch) Tigăi rotunde pentru tort și un termometru citit instantaneu
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți din belșug fundul și părțile laterale ale 2 tigăi de tort. Puneți o rundă de hârtie pergament în fundul fiecărei tigaie și acoperiți-le cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
3
Puneți tigăile pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Topiți cele 10 linguri de unt într-un vas mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Scoateți vasul din aragaz și lăsați-l să se răcească ușor. Rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Într-un castron mediu, cernem împreună bicarbonatul de sodiu, sarea, praful de copt și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul, vanilia și smântâna împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați amestecul de făină în loturi mici la ingredientele umede, amestecând în timp ce mergeți pentru a evita formarea de bulgări. Faceți o fântână în centrul aluatului și turnați untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Bateti pana se omogenizeaza. Îndoiți ciocolata tocată
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Împărțiți aluatul între tigăile pentru tort și întindeți-l pentru a nivela partea de sus. Atingeți ușor părțile laterale ale tigaiei, astfel încât aluatul să se distribuie uniform. Glisați foaia de copt în centrul cuptorului și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați prăjiturile să se răcească scurt. Răsturnați prăjiturile din tigăi pe o foaie de copt prevăzută cu un suport de sârmă și îndepărtați hârtia pergament. Lăsați-le să se răcească cel puțin 45 de minute înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
1
Turnați puțină apă, Adâncime de aproximativ 2 inci, într-o cratiță pentru a crea un cazan dublu improvizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puneți tigaia pe aragaz și aduceți apa la foc mic. Scufundați termometrul cu citire instantanee în apa fierbinte pentru a curăța impuritățile de la capăt și pentru a testa dacă termometrul funcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Borcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si TocateBorcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
SobaSoba
TigaieTigaie
3
Într-un castron curat, mare, combinați cele 5 linguri de apă rece, cremă de tartru, zahăr, albușuri de ou și sirop de porumb. Coborâți ușor vasul peste apa fierbinte. Opriți focul sub oală. Folosiți un bătător electric de mână pentru a biciui albii peste apă. Nu lăsați amestecul de albus de ou nesupravegheat și nu încetați să bateți în orice moment în timpul acestui proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
După aproximativ 3 minute, scoateți vasul de pe foc, puneți bătătorul în jos și luați rapid temperatura albușurilor de ou. Doriți să ajungă la 140 de grade F. dacă măsurați temperatura înainte de a ajunge la acel punct, puneți imediat vasul de albușuri înapoi peste apă și reluați bătaia până când sunt terminate, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți vasul din apă și pliați extractul de vanilie. Ar trebui să arate ca fluffiness marshmallow. Puneți glazura deoparte pentru a permite amestecului să se răcească. Frost tort de, ca tatăl meu obișnuia să spună," glopping " glazura peste tot în partea de sus și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
BezeleBezele
GlazuraGlazura
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Serviți imediat.

Ingrediente

21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1/2 cană lapte integral, sau mai mult după cum este necesar1/2 cană lapte integral, sau mai mult după cum este necesar11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sirop de porumb ușorsirop de porumb ușor01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.crema de tartrucrema de tartru2albușuri de ou, la temperatura camereialbușuri de ou, la temperatura camerei2ouăouă5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală3156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți11 kilogram de dovlecel,cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciocolată semidulce tocată grosierciocolată semidulce tocată grosier4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulcechipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulce10(iarnă)unt nesărat, plus suplimentar pentru tigăi de tortunt nesărat, plus suplimentar pentru tigăi de tort11 kilogram de dovlecel,6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier5(iarnă)apă rece, plus mai mult pentru cazanul dubluapă rece, plus mai mult pentru cazanul dublu
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista