Tort Robert Redford
Tortul Robert Redford necesită aproximativ 4 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 328 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 59 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr de cofetari, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Mai Bine Decât Robert Redford, Robert Redford, și Robert Redford Desert {Felul Meu}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați untul, făina și nucile tocate. Apăsați în tigaie 9x13 inch.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute. Se răcește complet.
Într-un castron mediu, combina crema de brânză moale și zahăr cofetari, bate pana se omogenizeaza, apoi răspândit peste crusta răcită.
Într-un castron mare, combinați amestecul de budincă cu 3 căni de lapte. Bateți până se omogenizează și întindeți peste stratul de brânză cremă.
Întindeți toppingul biciuit peste stratul de budincă.
Se presară cu nuci. La frigider până este gata de servit.