Tort Rapid De Cafea
Tort de cafea rapid ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 213 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de praf de copt, zahăr brun, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Rețete similare sunt Tort Rapid De Cafea Cu Fructe De Pădure, Tort Rapid De Cafea Cu Scorțișoară, și Tort de cafea Gooey rapid și ușor Butterscotch.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți și făinați o tigaie pătrată de 9 inci.
Într-un castron mare amestecați făina, praful de copt, zahărul și sarea.
Tăiați scurtarea cu un blender de patiserie la dimensiunea mazărelor mici.
Într-un castron mic separat, bateți bine oul, apoi amestecați laptele și vanilia.
Adăugați amestecul de ou-lapte în amestecul de făină dintr-o dată. Se amestecă cu grijă până se amestecă.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se întinde uniform.
Stropiți blatul cu unt topit.
Într-un castron mic amestecați împreună zahăr brun, 2 linguri făină și 1/2 linguriță scorțișoară.
Se presară deasupra tortului.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.