Nevoie de o desert vegetarian? Tortul pufos cu banane ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 831 calorii, 8g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. Un amestec de praf de copt, sare, banane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort moale și pufos cu banane cu căpșuni (vegan), Tort De Banane Cu Glazură Pufoasă De Brânză Cremă, și Brioșe Pufoase Cu Banane Fără Grăsimi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de tort cu strat de 9 inci. Cernem împreună făina, praful de copt, sifonul și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați scurtarea, zahărul, ouăle și vanilia. Bate bine. Se amestecă în zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Scurtarea
Vanilie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de făină cernută alternativ cu piure de banane în amestecul de ouă în timp ce bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Banane
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
5
Coaceți tortul timp de 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă. Umpleți și înghețați tortul cu frișcă.