Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 180 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză cremă philadelphia, coajă și suc din portocala ombilicului, zahăr pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Portocaliu Cremos, Tort Cremos De Portocale Mandarine, și Salată de pui Mandarin Orange cu pansament cremos de iaurt cu vanilie portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor pachet pentru două tigăi rotunde de tort de 9 inci, înlocuind 1-1/2 căni de topping biciuit pentru ulei și amestecând coaja de portocală în aluat înainte de a turna în tigăile pregătite. Răciți straturile de tort în tigăi 10 min.; inversați pe rafturi de sârmă. Îndepărtați cu grijă tigăile; răciți complet prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți crema de brânză, sucul de portocale și zahărul pudră într-un bol mic cu mixer electric până se amestecă bine. Se amestecă toppingul biciuit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Precum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Umpleți și înghețați straturile de tort cu glazura de brânză cremă. A se păstra la frigider.