Tort Portocaliu Cremos
Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 180 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză cremă philadelphia, coajă și suc din portocala ombilicului, zahăr pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Portocaliu Cremos, Tort Cremos De Portocale Mandarine, și Salată de pui Mandarin Orange cu pansament cremos de iaurt cu vanilie portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor pachet pentru două tigăi rotunde de tort de 9 inci, înlocuind 1-1/2 căni de topping biciuit pentru ulei și amestecând coaja de portocală în aluat înainte de a turna în tigăile pregătite. Răciți straturile de tort în tigăi 10 min.; inversați pe rafturi de sârmă. Îndepărtați cu grijă tigăile; răciți complet prăjiturile.
Bateți crema de brânză, sucul de portocale și zahărul pudră într-un bol mic cu mixer electric până se amestecă bine. Se amestecă toppingul biciuit rămas.
Umpleți și înghețați straturile de tort cu glazura de brânză cremă. A se păstra la frigider.