Tort Nougat Caramel
Tort cu Nougat Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 487 de calorii, 8 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Pentru 70 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar eu aș spune că a fost perfect. Această rețetă de la Allrecipes necesită făină, extract de vanilie, ouă și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 23%. Acest scor este destul de prost. Încercați Bomboane cu Nougat Caramel, Nutty Nougat Caramel Bites și Nougat Glacé Choux cu Portocală Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tavă Bundt de 10 inchi până la un inch de partea de sus a tavii. Este foarte important să nu ungeți și să faceți clar până la vârf. se va scurge, va face o mizerie groaznică în cuptorul tău și prăjitura va cădea..
Se amestecă făina și bicarbonatul de sodiu. Pus deoparte.
La cuptorul cu microunde sau la dublă, topește 7 bomboane de caramel acoperite cu ciocolată cu lapte și nuga cu 1/2 cană de unt. Se amestecă până se omogenizează și se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, cremă de zahăr și 1/2 cană de unt înmuiat până devine ușor și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Se bate amestecul de făină alternativ cu zara. Se amestecă amestecul de bomboane topite.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți la 325 de grade F (165 de grade C) timp de aproximativ 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în tort iese uscată.
Pentru a face glazura: Topiti 3 batoane de caramel acoperite cu ciocolata cu lapte si nugat cu 6 linguri de unt.
Se toarnă glazură deasupra prăjiturii și se lasă să curgă pe părțile laterale.
Presarati cu nuci tocate daca doriti.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "