Tort Mascarpone cu fistic cu smochine prăjite
Această rețetă servește 10. O porție conține 390 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Dacă $1.48 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tort Mascarpone fistic cu smochine prăjite ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone, unt, fistic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mic Dejun Mămăligă Cu Smochine Și Mascarpone, Smochine Mascarpone De Migdale Prăjite, și Smochine glazurate cu cremă Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort:Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Ungeți două tigăi de 8x8 , tapetați cu hârtie pergament și ungeți hârtie pergament.
Combinați fisticul, zahărul pudră și migdalele într-un robot de bucătărie. Procesați până când nucile sunt măcinate fin.
Se toarnă amestecul de nuci într-un bol mare de amestecare.
Se adaugă ouăle și gălbenușurile și se amestecă până se combină.
Combinați albușurile de ou, crema de tartru și 2 linguri din cele 50 g de zahăr într-un castron al unui mixer. Bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul rămas și bateți până la vârfurile tari.Cernem făina peste amestecul de nuci și amestecăm pentru a combina.
Adăugați albușurile și pliați cu grijă.Împărțiți aluatul între cele două tigăi.
Coaceți timp de 8-10 minute până când blaturile sunt ușor colorate și partea superioară revine la atingere.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe rafturi de sârmă. Rulați o spatulă sau un cuțit offset în jurul marginilor pentru a slăbi tortul din tigăi.
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr și 1/2 cană de apă într-o cratiță medie pe aragaz și aduceți la fierbere, amestecând pentru a lăsa zahărul să se dizolve.
Combinați toate ingredientele într-un bol al unui mixer cu suport.
Bateți împreună până se formează vârfuri moi.
Adăugați mai mult zahăr de cofetărie dacă doriți să fie mai dulce. Nu bateți prea mult sau amestecul va curdle.To asamblați tortul: tăiați marginile fiecărui pătrat de margine pentru a le uniformiza.
Așezați un strat de tort pe o farfurie.
Ungeți puțin sirop de zahăr peste stratul de tort.
Întindeți un strat de glazură uniform deasupra.
Așezați al doilea strat de tort pe glazură și periați siropul de zahăr peste el.
Întindeți un strat de glazură uniform deasupra. Puneți la frigider tortul timp de aproximativ o oră pentru a lăsa glazura să se stabilească. Când sunteți gata să serviți tortul, îl puteți scoate și tăia părțile laterale, astfel încât să arate frumos și uniform.Pentru smochine: Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Spălați smochinele și tăiați-le în jumătate. Aranjați într-un vas de copt rezistent la cuptor suficient de mare pentru a le potrivi.
Combinați untul și mierea într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu pe aragaz până când untul este topit.
Se toarnă peste smochine.
Puneți smochinele în cuptor și coaceți aproximativ 13-15 minute, până când sosul clocotește.
Scoateți smochinele și lăsați-le să se răcească pe grătar câteva minute înainte de servire.