Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc

Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc
Torta maghiară de ciocolată-nucă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 385 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână apă, ciocolată semidulce, masă matzo și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc, Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc, și Tort De Nuc Maghiar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți fundul unei tigaie rotunde de 9 inci cu unt sau margarină. Tapetați fundul tigaiei cu pergament sau hârtie cerată și acoperiți partea superioară a hârtiei cu unt sau margarină; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați 1/2 cană de zahăr și apă într-o cratiță medie și amestecați pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional, până când tot zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați ciocolata și amestecați până se topește și se omogenizează, aproximativ 2 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați gălbenușurile într-un castron mare și bateți energic până când sunt deschise la culoare și se îngroașă, aproximativ 4 Minute; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați nucile, rămânând 1/4 cană plus 2 linguri de zahăr, făină matzo și sare într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Pulsați până când amestecul seamănă cu nisipul umed, aproximativ 15 până la 20 (1 secundă) impulsuri (nu supraprocesați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați amestecul de nucă la gălbenușurile de ou și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
7
Adăugați amestecul de ciocolată răcit în amestecul de nucă-ou și amestecați pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Așezați albușurile în vasul foarte curat al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu de tel foarte curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Bateți albii cu viteză mare până când țin vârfuri rigide, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă aproximativ un sfert din albușurile de ou în amestecul de ciocolată pentru a ușura textura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Adăugați albușurile rămase și pliați ușor până se încorporează bine, fără dungi de alb vizibile (asigurați-vă că nu dezumflați albușurile, altfel tortul va fi prea subțire și dens).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
11
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până se umflă și se fixează, dar încă puțin lipicioasă în centru, aproximativ 30 până la 40 de minute. (O scobitoare din lemn introdusă la 1 inch de margine ar trebui să iasă curată.)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Încălziți untul sau margarina într-o cratiță mică la foc mic până când aproximativ jumătate din acesta este topit. Bateți treptat ciocolata și continuați să bateți până când ciocolata este complet topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.Între timp, puneți fâșii lungi de hârtie pergament, hârtie cerată sau folie sub marginile tortului de pe farfurie sau platou. Când glazura este gata, turnați-o peste vârful tortului, lăsând-o să picure pe laturi. Folosind o spatulă sau un cuțit offset, întindeți glazura uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Atingeți ușor farfuria sau platoul pentru a uniformiza glazura, apoi scoateți și aruncați benzile de hârtie sau folie; farfuria va fi curată și gata de servire. Dacă alegeți, garnisiți cu câteva jumătăți de nucă dispuse în centrul tortului. Puneți la frigider tortul timp de aproximativ o oră pentru a permite glazurii să set.To serviți: aduceți tortul la temperatura camerei și serviți cu frișcă sau înghețată de vanilie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Spatula OffsetSpatula Offset
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista