Torta maghiară de ciocolată-nucă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 385 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână apă, ciocolată semidulce, masă matzo și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc, Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc, și Tort De Nuc Maghiar.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți fundul unei tigaie rotunde de 9 inci cu unt sau margarină. Tapetați fundul tigaiei cu pergament sau hârtie cerată și acoperiți partea superioară a hârtiei cu unt sau margarină; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați 1/2 cană de zahăr și apă într-o cratiță medie și amestecați pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional, până când tot zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați ciocolata și amestecați până se topește și se omogenizează, aproximativ 2 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Așezați gălbenușurile într-un castron mare și bateți energic până când sunt deschise la culoare și se îngroașă, aproximativ 4 Minute; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Așezați nucile, rămânând 1/4 cană plus 2 linguri de zahăr, făină matzo și sare într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Pulsați până când amestecul seamănă cu nisipul umed, aproximativ 15 până la 20 (1 secundă) impulsuri (nu supraprocesați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați amestecul de nucă la gălbenușurile de ou și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
7
Adăugați amestecul de ciocolată răcit în amestecul de nucă-ou și amestecați pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Așezați albușurile în vasul foarte curat al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu de tel foarte curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
9
Bateți albii cu viteză mare până când țin vârfuri rigide, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă aproximativ un sfert din albușurile de ou în amestecul de ciocolată pentru a ușura textura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
10
Adăugați albușurile rămase și pliați ușor până se încorporează bine, fără dungi de alb vizibile (asigurați-vă că nu dezumflați albușurile, altfel tortul va fi prea subțire și dens).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
11
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până se umflă și se fixează, dar încă puțin lipicioasă în centru, aproximativ 30 până la 40 de minute. (O scobitoare din lemn introdusă la 1 inch de margine ar trebui să iasă curată.)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1
Încălziți untul sau margarina într-o cratiță mică la foc mic până când aproximativ jumătate din acesta este topit. Bateți treptat ciocolata și continuați să bateți până când ciocolata este complet topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.Între timp, puneți fâșii lungi de hârtie pergament, hârtie cerată sau folie sub marginile tortului de pe farfurie sau platou. Când glazura este gata, turnați-o peste vârful tortului, lăsând-o să picure pe laturi. Folosind o spatulă sau un cuțit offset, întindeți glazura uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Atingeți ușor farfuria sau platoul pentru a uniformiza glazura, apoi scoateți și aruncați benzile de hârtie sau folie; farfuria va fi curată și gata de servire. Dacă alegeți, garnisiți cu câteva jumătăți de nucă dispuse în centrul tortului. Puneți la frigider tortul timp de aproximativ o oră pentru a permite glazurii să set.To serviți: aduceți tortul la temperatura camerei și serviți cu frișcă sau înghețată de vanilie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Jumatati De Nuc
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară