Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc

Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc
Maghiară ciocolata-nuc Torte ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Acest desert are 399 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc, Tort De Nuc Maghiar, și Ciocolata Nuc Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți fundul unei tigaie rotunde de 9 inci cu unt sau margarină. Tapetați fundul tigaiei cu pergament sau hârtie cerată și acoperiți partea superioară a hârtiei cu unt sau margarină; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați 1/2 cană de zahăr și apă într-o cratiță medie și amestecați pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional, până când tot zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați ciocolata și amestecați până se topește și se omogenizează, aproximativ 2 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați gălbenușurile într-un castron mare și bateți energic până când sunt deschise la culoare și se îngroașă, aproximativ 4 Minute; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați nucile, rămânând 1/4 cană plus 2 linguri de zahăr, făină matzo și sare într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Pulsați până când amestecul seamănă cu nisipul umed, aproximativ 15 până la 20 (1 secundă) impulsuri (nu supraprocesați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați amestecul de nucă la gălbenușurile de ou și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
7
Adăugați amestecul de ciocolată răcit în amestecul de nucă-ou și amestecați pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Așezați albușurile în vasul foarte curat al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu de tel foarte curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Bateți albii cu viteză mare până când țin vârfuri rigide, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă aproximativ un sfert din albușurile de ou în amestecul de ciocolată pentru a ușura textura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Adăugați albușurile rămase și pliați ușor până se încorporează bine, fără dungi de alb vizibile (asigurați-vă că nu dezumflați albușurile, altfel tortul va fi prea subțire și dens).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
11
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până se umflă și se fixează, dar încă puțin lipicioasă în centru, aproximativ 30 până la 40 de minute. (O scobitoare din lemn introdusă la 1 inch de margine ar trebui să iasă curată.)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Încălziți untul sau margarina într-o cratiță mică la foc mic până când aproximativ jumătate din acesta este topit. Bateți treptat ciocolata și continuați să bateți până când ciocolata este complet topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.Între timp, puneți fâșii lungi de hârtie pergament, hârtie cerată sau folie sub marginile tortului de pe farfurie sau platou. Când glazura este gata, turnați-o peste vârful tortului, lăsând-o să picure pe laturi. Folosind o spatulă sau un cuțit offset, întindeți glazura uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Atingeți ușor farfuria sau platoul pentru a uniformiza glazura, apoi scoateți și aruncați benzile de hârtie sau folie; farfuria va fi curată și gata de servire. Dacă alegeți, garnisiți cu câteva jumătăți de nucă dispuse în centrul tortului. Puneți la frigider tortul timp de aproximativ o oră pentru a permite glazurii să set.To serviți: aduceți tortul la temperatura camerei și serviți cu frișcă sau înghețată de vanilie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista