Tort Lu Lu cu lamaie
Lemon Lu Lu Cake este un desert care servește 15. Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 253 de calorii . Această rețetă este plăcută de 281 de bucătari și bucătari. Un amestec de unt, amestec de prăjitură cu lămâie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Rulă de prăjitură de lămâie cu umplutură de caș de lămâie , Lemon Blondies cu glazură de lămâie și pâine cu lămâie și mure cu glazură de lămâie .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Unge și făină o tavă de 9x13 inch.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de tort și budinca instant. Apoi continuați să pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă în tava pregătită.
Coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când prăjitura iese din cuptor, fă găuri peste tot deasupra prăjiturii cu o scobitoare.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul de cofetă, sucul de lămâie și untul topit până se omogenizează.
Se toarnă glazura peste prăjitura fierbinte și se lasă să se răcească înainte de servire.