Tort Jack-O ' - Lantern

Tort Jack-O ' - Lantern
Tortul Jack-O ' - Lantern ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 24 și costă $1.51 pe portie. O porție conține 387 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de amestec de tort, culoare alimentară, glazură bogată și cremoasă de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort "Jack-O '- Lantern", Jack-O ' - Lantern, și Jack-O ' - Lantern Cupcakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 325 F. grăsime și făină 2-quart rotund caserola sau 2 1/2-quart cuptor castron. Faceți 1 cutie de aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Se toarnă în caserolă.
3
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Scoateți tortul din caserolă; așezați partea rotunjită în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Faceți, coaceți și răciți amestecul de tort rămas folosind aceeași caserolă sau castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
BolBol
5
Cu un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă bucata din partea de sus a fiecărui tort pentru a face o suprafață plană în care prăjiturile vor fi așezate împreună pentru a forma forma de dovleac. (Resturile de tort pot fi salvate și adăugate la o altă rețetă, cum ar fi budinca sau fleac, dacă se dorește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
În castron mediu, puneți glazura; nuanțați cu 9 picături galben și 6 picături roșu culoare alimentară pentru a face glazură portocalie. Pe farfurie, așezați 1 tort, cu partea rotunjită în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
GlazuraGlazura
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Întindeți 2/3 cană de glazură portocalie peste tort aproape până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
PortocaliuPortocaliu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați al doilea tort, cu partea rotunjită în sus, pe tortul mat pentru a face formă rotundă.
9
Întindeți un strat subțire de glazură pe întregul tort pentru a sigila firimiturile. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute. Înghețați întregul tort cu glazură portocalie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
PortocaliuPortocaliu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Tăiați conul de înghețată la înălțimea dorită pentru tulpină; așezați cu susul în jos pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
11
Tăiați ochii, nasul, gura, vița de vie și frunzele din rulourile de gustări cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
RolaRola
12
Se pune pe tort mată pentru a forma fata. Depozitați bine acoperit.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista