Tort Jack-O ' - Lantern
Tortul Jack-O ' - Lantern ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 24 și costă $1.51 pe portie. O porție conține 387 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de amestec de tort, culoare alimentară, glazură bogată și cremoasă de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort "Jack-O '- Lantern", Jack-O ' - Lantern, și Jack-O ' - Lantern Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. grăsime și făină 2-quart rotund caserola sau 2 1/2-quart cuptor castron. Faceți 1 cutie de aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute.
Scoateți tortul din caserolă; așezați partea rotunjită în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Faceți, coaceți și răciți amestecul de tort rămas folosind aceeași caserolă sau castron.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă bucata din partea de sus a fiecărui tort pentru a face o suprafață plană în care prăjiturile vor fi așezate împreună pentru a forma forma de dovleac. (Resturile de tort pot fi salvate și adăugate la o altă rețetă, cum ar fi budinca sau fleac, dacă se dorește.)
În castron mediu, puneți glazura; nuanțați cu 9 picături galben și 6 picături roșu culoare alimentară pentru a face glazură portocalie. Pe farfurie, așezați 1 tort, cu partea rotunjită în jos.
Întindeți 2/3 cană de glazură portocalie peste tort aproape până la margine.
Așezați al doilea tort, cu partea rotunjită în sus, pe tortul mat pentru a face formă rotundă.
Întindeți un strat subțire de glazură pe întregul tort pentru a sigila firimiturile. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute. Înghețați întregul tort cu glazură portocalie rămasă.
Tăiați conul de înghețată la înălțimea dorită pentru tulpină; așezați cu susul în jos pe tort.
Tăiați ochii, nasul, gura, vița de vie și frunzele din rulourile de gustări cu fructe.
Se pune pe tort mată pentru a forma fata. Depozitați bine acoperit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.