Tort Islandez De Crăciun
Tortul islandez de Crăciun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 300 de calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați stafide, lapte, Extract de cardamom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Tort Islandez De Crăciun, Ponnokukur Islandez, și Budinca De Orez Islandeză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 11 inci.
Cremați untul sau margarina și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle pe rând bătând bine după fiecare. Se amestecă aromele de lapte, lămâie și cardamom. Se amestecă făina și praful de copt.
Cerneti putina faina peste stafide apoi amestecati-le in aluat.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 55 până la 60 de minute.