Tort German Cu Foi De Ciocolată

Tort German Cu Foi De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul German cu foi de ciocolată. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 254 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vanilie, betty german chocolate cake mix, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort German Cu Foi De Ciocolată, Tort German Cu Foi De Ciocolată, și Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas).

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Setați controlul cuptorului la fiert. În castron mediu, se amestecă lapte condensat, nucă de cocos și nuci pecan; răspândit peste tort cald. Se fierbe pe cel mai mic raft al cuptorului aproximativ 2 minute sau până devine auriu. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul pudră, cacao și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până la amestecare. Adăugați treptat lapte, bătând până când glazura este netedă și răspândită. Tort de îngheț. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana poate fi asociată cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista